Partner

Hvorfor bli partner med Accommodation-me.com

Som en Accommodation-me.com-partner får du følgende fordeler: lavere kostnader, lar kundene bestille overnatting direkte på nettstedet ditt.
Søkemotoroptimalisering strategier, for å øke merkevarebevisstheten og tiltrekke seg kjøpere til nettstedet ditt.

Grunnen til at vi kan være så rimelig? Det er fordi vi ikke har investorer som krever høy avkastning på sine investeringer
Vår visjon er at dere "kunder" selv skal oppdatere informasjonen som er på deres info side.

Hvordan registrerer du deg for å bli en Accommodation-me.com partner? Klikk på "Logg inn" Velg "Ny bruker" og start registreringen.
Kanskje du allerede i vår database? dette finner dere ut ved å gå inn på www.accommodation-me.com velg land, søk i søker boksen eller zoom i kartet, vis dere er der så send oss en e-post, admin@accommodation-me.commed navn og adresse, så dere vil mottar en returmelding med brukernavn og passord.
Logg så inn, sjekk info som er der, eller oppdater info, klikk på "save" klikk videre på PayPal for å betale abonnementet, eller be om å få tilsendt en faktura i en e-post til oss.
I de fleste tilfeller vil dere være umiddelbart tilgjengelig på nettet, og snart kan dere begynner å motta bestillinger gjennom Accommodation-me.com, innen få timer etter at registreringen er godkjent.
Overnattingssteder kan få tilgang til en egen database post som de selv har ansvar for å holde oppdatere på priser og annen informasjon.

Vår nettside opererer ikke med ("hemmelige priser") er ikke ansvarlig for nøyaktigheten til innholdet, og kan ikke betraktes som en anbefaling eller bekreftelse på kvalitet, servicenivå eller stjerneklassifisering for noen av de tilgjengelige overnattingsstedene
Accommodation-me.com er uavhengige entreprenører og vi jobber hardt for å være en uavhengig kilde til informasjonen til de reisende som kommer først, og for å sikre at de finner det ideelle overnattingsstedet.
Vi mottar ikke reklame penger fra overnattings stedene, og er derfor ikke partisk på noen måte

Hvis et overnattings sted ikke kan oppfylle sin del av forpliktelsen knyttet til bestillingen, er Accommodation-me.com ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som oppstår som følge av flytting til en annen innkvartering.
Relevans: Alle bilder må være relatert til overnatings stedene.