Partner

Hvorfor bli partner med Accommodation-me

Som en accommodation-me-partner får du følgende fordeler: egen ekstra nettside på accommodation-me.com, lavere kostnader, og kundene bestille overnatting direkte på nettstedet ditt.

Vi ønsker å bryte monopoliseringen og tilby alternativer som vi håper på sikt vil gi overnattings tilbydere og gjestene en riktig pris.
Vi vil koble dere direkte til reisende og sørg for at potensielle gjester kun er et klikk eller en telefonsamtale unna, ved å publisere telefonnummer, e-postadresse og URL-adresse for nettstedet ditt på Accommodation-me.com
Vi gjør det enkelt for reisende å kontakte deg direkte, ved å fremheve nettstedskoblingen til overnatting stedet ditt i søkeresultatene på Europahotell.com -sider, og dra nytte av det raskt voksende mobilmarkedet – ved å aktivere ringing og e-post adressen med ett klikk fra alle mobilenheter.
Forretningen din vises kanskje allerede på Accommodation-me.com Sjekk dette slik, Accommodation-me.com velg land, skriv inn navn på hotellet:hvis du der. sett overnattings nett stedet i arbeid for deg. Gjør krav på oppføringen din for å få tilgang til verktøy for forretningsfremming.
Dette gjøres med å send oss en e-post, admin@accommodation-me.com med navn og e-post adresse, så dere vil mottar en returmelding med brukernavn og passord

Er dere ikke der så gå til "Registrer" lengere ned på denne siden.

Overnattingssteder får tilgang til en egen ekstranettet side som de selv har ansvar for å holde oppdatere på priser og annen informasjon.
Logg så inn, sjekk info som er der, eller oppdater info, klikk på "save" klikk videre på PayPal for å betale et års avgift på Nkr 565.-, eller be om å få tilsendt en faktura i en e-post.

Her ser dere et eksempel på hva dere kan spare, eksemplet er fra et av de store booking nett sidene og vår pris:I de fleste tilfeller vil dere være umiddelbart tilgjengelig på nettet, og snart kan dere begynner å motta bestillinger gjennom Accommodation-me.com, etter at registreringen er godkjent.

Vi opererer ikke med ("hemmelige priser") er ikke ansvarlig for nøyaktigheten til innholdet, og kan ikke betraktes som en anbefaling eller bekreftelse på kvalitet, servicenivå eller stjerneklassifisering for noen av de tilgjengelige overnattingsstedene
Accommodation-me.com er en del av AMC og er en uavhengige entreprenører og vi jobber hardt for å være en uavhengig kilde til informasjonen til de reisende, Vi mottar ikke reklame penger fra overnattings stedene, og er derfor ikke partisk på noen måte, men jobber hart for å sikre at dere finner det ideelle overnattingsstedet.

Hvis et overnattings sted ikke kan oppfylle sin del av forpliktelsen knyttet til bestillingen, er Europahotell.com ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som oppstår som følge av flytting til en annen innkvartering.