Dette er ikke en vanlig booking nett side, men her kan du finne og bestille direkte på overnattings steder egene nett side.


Med denne nettsiden vil vi hjelpe alle som har overnatting å tilby, bli sett og kontaktes av overnattingsgjester uten å belastes med 10 og opptil 30 % i provisjon av all inntekt!
Markedet er dominert av et lite antall OTAer (online plattforms) som bruker sin markedsandel til å belaste urimelig høye provisjons provisjoner fra hoteller, og å innføre ensidig avtaler (mest begunstigede og prisparitetsklausuler som menes å påvirke produktutvalget i markedet) som igjen hindrer hotell fra å senke prisen når de selger direkte til forbrukerne. Dette betyr at hotellets gjester betaler mer for sitt rom, uansett om de bruker nettplattformen eller ikke. Dette gjelder ikke alle, unntakene er de som tar en fast prosent andel, minimum 10% ofte også mer.
Vi vil hjelpe deg, brukeren, å finne den perfekte overnattingen for deg hvor du vil. Og vi vil hjelpe overnatting stedene muligheter til å gi den prisen de selv ønsker, og du vil sannsynligvis få en bedre pris og service. Hotellets prioriteringer hvis de kan bestemme selv er: faste gjester, gjester som reserverer på deres hjemmeside og gjester fra turoperatører og booking nettsider.
Når et hotell gir OTAer retten til å overta bookingen av rom, da gir de dem rett til "alt eller ingenting", det er derfor i mange tilfeller ikke tilgjengelige rom på hotellets egne nettsider, men hvis du går på turoperatører eller en booking nettside og søker det samme hotellet, så finner du at det er "mange" ledige rom? Dette gjelder spesielt for populære hoteller, med en god beliggenhet, nær stranden eller andre populære attraksjoner.
OTAs driver for tiden mange handlinger som reklame for falske rabatter, søkeresultater som forvrenges av kommersielle faktorer i stedet for det beste tilbudet for kunden, og hvem taper på det?
Det er skrevet mange artikler om dette: Dagsavisen Dagens Næringeliv Vagabond Travelinspector Og ikke minst:Skift.com eller siste fra VG og det er mange fler av disse historiene!

Europahotell.com er ikke ansvarlig for prising, avbestillings beskyttelse eller annen informasjon som vises på de enkelte overnattings stedets ekstranettet side, all informasjon er fra den enkelte nettside, eller lagt inn av disse!

Overnattingssteder som vises på nettstedet vårt, betaler ikke noen provisjon til Accommodation-me.com, de betaler bare en liten årlig pris for sin egen ekstranett side.

Bli partner med Europahotell.com, og registrer deg: Here