Dette er ikke en booking nettside, men her kan du finne og bestille direkte med overnattings steder.


Med denne nettsiden vil vi hjelpe alle som har overnatting å tilby, bli sett og kontaktes av overnattingsgjester uten å betale 10 og opptil 30 % av all inntekt de mottar til en av de store bookingportalene!
Markedet er dominert av et lite antall OTAer (online platforms) som bruker sin markedsandel til å belaste urimelig høye provisjons provisjoner fra hoteller, og å innføre ensidig avtaler (mestbegunstigede og prisparitetsklausuler som menes å påvirke produktutvalget i markedet) som igjen hindrer hotell fra å senke prisen når de selger direkte til forbrukerne. Dette betyr at hotellets gjester betaler mer for sitt rom, uansett om de bruker nettplattformen eller ikke. Vi vil hjelpe deg, brukeren, å finne den perfekte overnattingen for deg hvor du vil. Vi vil hjelpe overnatting stedene muligheter til å gi den prisen de selv ønsker, og du vil sannsynligvis få en bedre pris og service. Hotellets prioriteringer hvis de kan bestemme selv er: faste gjester, gjester som reserverer på deres hjemmeside og gjester fra turoperatører og bookingsteder.
Når et hotell gir OTAer retten til å overta bookingen av rom, da gir de dem rett til "alt eller ingenting", er det derfor i mange tilfeller ikke tilgjengelige rom på hotellets egne nettsider, men hvis du går på turoperatører eller booking nettside og søker det samme hotellet, så finner du at det er "mange" ledige rom? Dette gjelder spesielt for populære hoteller, med en god beliggenhet, nær stranden eller andre populære attraksjoner.
OTAs driver for tiden mange handlinger som reklame for falske rabatter, søkeresultater som forvrenges av kommersielle faktorer i stedet for det beste tilbudet for kunden, og hvem taper på det?
Det er skrevet mange artikler om dette: Dagsavisen Dagens Næringeliv Vagabond
Og ikke minst:Skift.com

Overnatting-me.com er ikke ansvarlig for prising eller annen informasjon som vises på de enkelte overnattings stedets poppups side, all informasjon er samlet fra den enkelte nettside, eller lagt inn av disse!

Overnattingssteder som vises på nettstedet vårt, betaler ikke noen provisjon til Accommodation-me.com, de betaler bare en liten årlig annonsepris for våre tjenester.

Bli en partner Accommodation-me.com, sjekk ut vilkårene og registrer deg: Here